THE PIZZA FACTORY

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1545 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Pizza Factory. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2024 om 20:22 Perfect optijd, en super lekker
19 mei 2024 om 18:36 Eten was er goed optijd was goed warm en smaakte heerlijk
17 mei 2024 om 20:53 Eten was precies op de aangegeven tijd bezorgd.
12 mei 2024 om 22:37 Altijd lekker
11 mei 2024 om 20:03 Goed eten en keurig op tijd bezorgd
9 mei 2024 om 23:48 Altijd lekker !!
6 mei 2024 om 2:49 Pizza's waren heerlijk!!!
5 mei 2024 om 23:59 Eten koud, rauwe champignons Kwaliteit wordt steeds slechter al enkele malen niet tevreden dus ga ik maar niet meer bestellen
5 mei 2024 om 22:24 Het duurde ipv een uur wachttijd meer dan 1,5 uur wachttijd Ik had een ovengerecht met kip en champignons was meer saus en kaas weinig smaak heel waterig De friet in de kapsalon was slap en we hadden cocktailsaus erbij besteld zat er 1 bakje bij
5 mei 2024 om 21:37 1,5 uur moeten wachten op mn bestelling. De friet in de kapsalon leek echt amper gebakken, het was mega slap. Ben normaal erg tevreden hier maar vandaag viel het ontzettend tegen
30 apr 2024 om 20:00 Zoals altijd nette bezorging, en prima optijd! Alleen de schotel zat deze keer veel minder in dan normaal! Ik bestel altijd omdat het, ten eerste hartstikke lekker is… maar ook omdat het zulke grote schotels zijn! Het viel vandaag een beetje tege…
26 apr 2024 om 19:56 Wederom top! Beste pizza's van Deurne. Domino's is er nix bij!